peči na drva

peči na drva

HARVIA M1

Elegantna peč za manjše savne.
HARVIA M1 ima klasičen dizajn peči na drva in je primerna za manjše savne 6-13m3. Vročina in učinkovito kroženje zraka zagotavlja prijetno savnanje.
Peč je primerna za velikost savne 6-13 m3. Barva peči je grafitno črna in je dodano 30 kg kamnov.


HARVIA M3

Odlična peč za manjše savne.
HARVIA M3 ima klasičen dizajn in je primerna za manjše savne 3-13Mm3. Izkazalo savna kopel v prijetno izkušnjo in dodaja pridih tradicionalnega savna ozračja. Tudi vročina in učinkovito kroženje zraka zagotavlja prijetno kopel.
HARVIA M3 je opremljena s steklenimi vrati, ki omogoča topel sij ognja za dopolnitev savna vzdušja. Del prve strani peči je iz nerjavečega jekla.
Peč je primerna za velikost savne 6-13 m3. Barva peči je grafitno črna in je dodano 30 kg kamnov.


HARVIA Legend 240

Velika količina kamenja – čudovito savnanje.
HARVIA Legend 240 vam pričara posebne izkušnje. Črni močan jeklen okvir omogoča veliko količino kamnov in ko se ti segrejejo, boste dobili čudovito savnanje tudi pri nižji temperaturi.
HARVIA Legend 240 je odlična izbira za srednje velike savne. Opremljena je s steklenimi vrati iz litega železa, ki omogoča topel sij ognja za dopolnitev savna vzdušja. Nastavljive noge peči omogočajo enostavno postavitev v savni.
Peč je primerna za velikost savne 10-24 m3 in je dodano 200 kg kamnov.


HARVIA 20 PRO

Za vroče savnanje.
HARVIA 20 PRO je odlična izbira za srednje velike savne. Opremljena je z veliko posodo iz nerjavečega jekla, ki omogoča veliko kamenja in s tem savnanje po vašem okusu. Opremljena je s steklenimi vrati iz litega železa, ki omogoča topel sij ognja za dopolnitev savna vzdušja. Nastavljive noge peči omogočajo enostavno postavitev v savni.
Peč je primerna za velikost savne 8-20 m3 in je dodano 40kg kamnov.